De bib is voorlopig enkel toegankelijk op afspraak, waarbij leners gedurende maximum 30 minuten materialen kunnen kiezen.  Zo zorgen we ervoor dat iedereen gespreid naar de bib komt, zonder piekmomenten of drukte.   

Het bezoek kan je thuis al voorbereiden door aanwezige titels te zoeken op https://londerzeel.bibliotheek.be. In de bib kan je de catalogus voorlopig enkel raadplegen op je eigen mobiele toestel. 


Voorzorgsmaatregelen:
  • Probeer zoveel mogelijk alleen te komen en neem ook de titels voor je gezinsleden mee.
  • Blijf thuis als je ziek bent.
  • Ontsmet bij het binnenkomen je handen.
  • Draag een mondmasker. Hiermee bescherm je de andere bezoekers en de medewerkers van de bib en geef je het goede voorbeeld.
  • Hou altijd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers en volg de aangeduide looprichting en signalisatie.
Wat kan nog niet?
In de bib verblijven, rustig de krant of een tijdschrift lezen, studeren, een pc gebruiken, printen of kopiëren, verfrissend water drinken, naar het toilet gaan, braaf spelen, gezellig keuvelen aan een tafeltje, leuke activiteiten bijwonen, er een gezellige gezinsuitstap van maken,… kunnen we voorlopig helaas nog niet mogelijk maken: momenteel kan je in de bib enkel materialen kiezen en uitlenen op afspraak. 


Alles is tijdelijk gratis!
Lidmaatschap verstreken?  Geen probleem!  Dit wordt uitzonderlijk gratis verlengd!  Momenteel worden er ook geen boetes en geen leengeld voor dvd's en cd's aangerekend!

Lid worden van onze bib?  Ook dat is tijdelijk gratis.  

Meerdere gezinsleden die zelf willen kunnen kiezen?  Vul dan in dit formulier jullie verschillende namen in.  Blijf steeds bij je kinderen tijdens het bibbezoek. 

Meer actuele info over Bib Londerzeel en Bib Malderen lees je op onze Corona FAQ-pagina
 
Mijn gegevens
Kies datum en tijdstip
Ik wil graag komen lenen op
Blijf op de hoogte
Door je in te schrijven op de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacyverklaring van de bibliotheeknieuwsbrief en de daarin omschreven verwerking van jouw persoonsgegevens. Je kunt je op elk moment opnieuw uitschrijven.
Door je in te schrijven op de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacyverklaring van de gemeente Londerzeel en de daarin omschreven verwerking van jouw persoonsgegevens. Je kunt je op elk moment opnieuw uitschrijven.