Per bibliotheekkaart kan je maximaal 10 bibliotheekmaterialen reserveren.  Je kan zowel zelf titels kiezen, als leuke verrassingspakketten laten samenstellen door de bib.  De afhaaldienst is enkel toegankelijk voor inwoners van Londerzeel en de deelgemeenten. 

De bib blijft ook in deze fase nog gesloten ter preventie van de verdere verspreiding van het Corona-virus.  Persoonlijk contact met bibliotheekmedewerkers is enkel mogelijk via mail of telefoon (052/30.36.16).  Je kan je pakket ophalen in de inkomhal van de bib tijdens het geselecteerde tijdslot.  Gelieve dit strikt te respecteren.

De ruimte in de inkomhal is beperkt: kom alleen naar de bib en blijf thuis als je ziek bent.  Respecteer de aanduidingen voor social distancing indien er wachtenden voor je zijn.  Hou alles veilig en raak enkel je eigen pakket(ten) aan.

Lidmaatschap verstreken?  Geen probleem!  Tijdens deze moeilijke periode wordt dit uitzonderlijk gratis verlengd!  Momenteel worden er geen boetes en geen leengeld voor dvd's, cd's aangerekend!

Nog geen lid van onze bib?  Tijdens deze moeilijke periode kan je uitzonderlijk gratis lid worden!  Stuur ons een mailtje en we contacteren je zo snel mogelijk om je te registreren.  Vul "nieuw lid" in bij "Barcode bibliotheekkaart" om meteen al te kunnen reserveren. 

Meerdere gezinsleden met een eigen bibkaart?  Vul dan in dit formulier jullie verschillende namen en barcodes van de bibliotheekaarten in. Dan zetten wij de boeken op de verschillende kaarten.
 
Mijn gegevens
Kies datum en tijdstip
Wenst de materialen af te halen op
Kies je bibliotheekmaterialen
Opgelet! Je kan enkel materialen aanvragen die aanwezig zijn in de hoofdbib. Je kan momenteel geen uitgeleende materialen of boeken uit Bib Malderen reserveren.  Titels voor eerste lezertjes en jeugdstrips zijn momenteel enkel verkrijgbaar als pakket (dus geen specifieke titels).  Alle bestellingen worden chronologisch verwerkt: we kunnen dus niet garanderen dat alle gevraagde titels nog beschikbaar zijn.    

Zoek je titels op londerzeel.bibliotheek.be en klik op "Waar staat het?" om na te kijken of de titel aanwezig is.

Niet duidelijk hoe je dat doet?  Bekijk dan even dit handige filmpje van Bib Wetteren.

Noteer minstens de titel en de auteur.
Kies je verrassingspakket voor de jeugd
Noteer hier eventuele wensen: thema, reeks,... Of verzin je eigen pakket op maat en omschrijf dat hier. :-)
Kies je verrassingspakket voor volwassenen
Noteer hier eventuele wensen: thema, reeks,... Of verzin je eigen pakket op maat en omschrijf dat hier. :-)
Per bibliotheekkaart kan je maximaal 10 materialen reserveren.