Faye en Jack zijn het absolute droompaar. Ze hebben een succesvol bedrijf en wonen in een luxe appartement. Hun dochter Julienne is de bekroning van hun geluk. Maar schijn bedriegt. Fayes leven draait alleen nog om vertwijfelde pogingen het Jack naar de zin te maken, maar zijn verachting is in ieder gebaar zichtbaar. Wat verbergt haar eens zo lieve man voor haar? Wanneer Jack en Julienne niet teru
Onderwerp
Faye (personage)
Titel
Gouden kooi
Auteur
Camilla Läckberg
Vertaler
Elina Van der Heijden
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
En bur av guld
Uitgever
Amsterdam: The House of Books, 2019
315 p. (ePub2)
Aantekening
Eerste deel van een tweeluik
ISBN
9789044354430

Andere formaten:

Over Camilla Läckberg

CC BY 3.0 - Foto van/door Suz

Camilla Läckberg (Fjällbacka, 30 augustus 1974) is een Zweedse schrijfster van misdaadromans.

Persoonlijk

Camilla, geboren Jean Edith Camilla Läckberg, is van huis uit econoom maar tegenwoordig fulltime schrijfster. Ze woont in Stockholm met haar drie kinderen en haar partner. De meeste van haar boeken spelen zich af aan de westkust van Zweden, de streek waar ze ook geboren is.

Bibliografie

  • 2019: En bur av guld - Gouden kooi (2019) ISBN 9789044354423
  • 2017: Häxan - Heks (2017) ISBN 9789041420152
  • 2014: Lejontämjaren - Leeuwentemmer (2015) ISBN 9789026329357
  • 2010: Änglamakerskan - Engeleneiland (2012) ISBN 9789049804848
  • 2009: Fyrvaktaren - Vuurtorenwachter (2011) ISBN 9789049804831
  • 2008: Sjöjungfrun - Zeemeermin (2009) ISBN 9789041416797
  • 2007: Tyskungen - Oorlogskind (2009) I…Lees verder op Wikipedia

Suggesties