Filmvoorstelling: Queen of hearts

Een gewaagde film over een stiefmoeder die iets met haar stiefzoon begint.

Reserveer snel je gratis plaatsen!

Vrijdag 20 december 2019 om 20 u. in de bib
Regie: May el-Toukhy (Denemarken/Zweden 2019 - 127 min.).
Met: Trine Dyrholm, Gustav Lindh, Magnus Krepper

Anne is een veertigplusser die schijnbaar alles heeft om gelukkig te zijn: een succesvolle carrière als advocaat, een aantrekkelijke man-met-baard, twee schatten van dochters en een lieve hond.  Het riante huis waar ze wonen zou in een Scandinavisch designblad niet uit de toon vallen.

Op een dag trekt haar puberende stiefzoon Gustav bij hen in.  De moederlijke gevoelens die Anne voor hem koestert maken geleidelijk aan plaats voor een onvermoede sensuele spanning. 

Als advocate verdedigt ze vaak slachtoffers van verkrachtingen en misbruik.  Toch weerhoudt dit haar er niet van om een destructieve verhouding te beginnen die haar leven en dat van haar stiefzoon op losse schroeven zet.

Trine Dyrholm (bekend van de geweldige serie The legacy) speelt de rol van haar leven in deze gewaagde en expliciete film, waarin ze steeds dieper wegzakt in een moeras van seks en macht.

 

Inschrijvingsformulier
Filmvoorstelling: Queen of hearts
Vrijdag 20 december 2019 om 20 u. in de bib.

 
Info via e-mail
Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, en de daarin omschreven verwerking van jouw persoonsgegevens.